Campus esportius

Formació i diversió

Els nostres campus esportius són l'experiència idònia per aprofundir en els aspectes tècnics d'un esport de forma divertida i eficaç.

Campus-Hero 3

Campus de Tecnificació per a

Descobreix què fa que els nostres Campus siguin especials

app gravetat

Tecnologia

Per potència l'experiència d'usuari

Ens recolzem en les nostres eines tecnològiques de desenvolupament propi per donar suport al Campus des del primer fins a l'últim pas. Les posem a la teva disposició per facilitar-te el dia a dia a través de:

 1. Web d'inscripcions: Construïm un web per gestionar totes les inscripcions a campus a través de processos digitals i mètodes de pagament en línia.
 2. App mòbil: una app amb perfil d'entrenador, usuari (pare / mare), coordinador i client per sincronitzar a totes les parts al voltant de les tasques clau:
   • Control d'assistència
   • Satisfacció d'usuaris
   • Comunicacions individuals i grupals
   • Control de programació

Vols conèixer la nostra App?

Metodologia

Per aprendre i divertir-se

Posem focus en el programa d'entrenament de campus, sense oblidar-nos de la diversió.

Per garantir una formació eficaç, dividim a tots els nostres alumnes segons la seva edat i nivell, i vam dissenyar una metodologia tècnica adaptada a les característiques i necessitats de cada grup.

Cadascun dels nostres entrenadors té a la seva disposició un conjunt d'exercicis que han dissenyat els millors experts en cada esport, i que combinen aprenentatge, seguretat i integració.

meto_3_lowq
gota campus
Campus-Gestió v2

gestió integral

Perquè no hagis de preocupar-te de res

Ens encanta treballar amb infants i ens prenem molt seriosament la seva cura: alimentació equilibrada, protecció solar, pautes d'hidratació, protocol d'accidents ... tenim cura fins al mínim detall per garantir la seva seguretat i benestar.

Complim amb tota la normativa laboral i legal requerida i les assegurances necessàries per garantir la seguretat dels més petits.

Coneixem tots els secrets d'un Campus i ens avancem a través d'una bona planificació i control minuciós, cuidant a més aquests petits detalls que fan sentir a l'alumne com una estrella perquè vulguin repetir!

Organitza el teu campus

Crea una experiència esportiva d'èxit

guaita gran

Casos d'èxit

Tot tipus de campus esportius